Specials

Onze "Specials" zijn (reclame)-uitingen die niet of althans moeilijk te plaatsen zijn binnen de andere categorieën. De benodigde constructies worden ook door ons bedacht, aangepast en gemaakt. Zelfs nieuwe constructies die u nodig heeft maken wij. Ook sterkteberekeningen behoren tot ons pakket. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een speciaal geconstrueerde lamp met LED verlichting in uw gebouw of intern en extern verlichte globes met mogelijk verschillende kleuren LED. Kortom speciale opdrachten die het bedrijf personaliseren en mooier maken, maar die niet per definitie een reclame-uiting hoeft zijn. Laat uw fantasie de vrije loop, wat nog niet bestaat kunnen wij wellicht maken. We hebben de tools en de kennis in huis, want hier staat DLV ook voor:  Dynamisch - Lucratief en Vindingrijk.

Diverse materialen, staal verzinkt met poedercoating of combinaties ervan, aluminium, brut of RAL kleur gemoffeld. Wat u ook nodig heeft, wij maken het voor u. Bovendien kunnen we alle sterkte- windkrachtberekeningen verzorgen.Diverse materialen, staal verzinkt met poedercoating of combinaties ervan, aluminium, brut of RAL kleur gemoffeld. Wat u ook nodig heeft, wij maken het voor u.

Als we praten over specials en uitdagingen in de lichtreclame dan behoren we GEODIS zeker te noemen. Behalve dat de afmetingen van het GEODIS logo  groot zijn, is ook het samenstellen van het logo een uitdaging geweest en niet in laatste plaats om de verlichting goed uit te laten stralen.